XARXA CERVERA TANCA LA 30 TEMPORADA



La Xarxa Cervera va celebrar, aquest passat diumenge, la festa de cloenda de la temporada. Aquest any però, la festa va ser especial, i és que Xarxa porta ja 30 anys programant teatre per infants i famílies a Cervera de forma estable i continuada. I això es mereixia quelcom especial. La festa va consistir en un espectacle d’animació i titelles gegants per part de la companyia lleidatana Xip Xap, habituals a la Xarxa, i a més a més tallers de maquillatge, inflables i jocs, per part del Consell Esportiu.
Tampoc hi van faltar les sorpreses xarxeres. Tots xarx@mic (nens i nenes socis de Xarxa Cervera) van tenir un regal, una motxilla xarxera i els més fidels (els que no han faltat casi cap dia) van tenir una ampolla reutilitzable.
Abans de començar l’espectacle es va realitzar l’habitual sorteig de 3 abonaments per la temporada vinent entre aquells nens que no han faltat cap dia a Xarxa. En Jan, l’Elna i l’Enzo van ser els afortunats. Felicitats!
El pati gran de la Universitat es va convertir en tot un pati de diversió i emoció. Una emoció que també ens va donar la meteorologia, l’amenaça de pluja va ser constant durant tota la jornada. I va anar de pèls, una vegada tots els assistents tenien la coca i xocolata del berenar va caure un bon patac d’aigua.
Així doncs emoció fins a l’últim moment amb La Xarxa. 
Ara el grup de voluntaris de Xarxa Cervera es preparen per la 31a edició. Però els espectadors hauran d’esperar a l’octubre per tornar a La Xarxa.




+ FOTOS A:
www.facebook.com/LaXarxaCervera